Mitel - ART TeleCom - A kapcsolatteremtő

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mitel

Kiemelt gyártóink

Mitel

A
Mitel mint a világ egyik vezető vállalati kommunikációs alkalmazásfejlesztője, széles választékban ajánlja innovatív, megoldásait - ezért is vásárolta fel korábban az Aastra (Ericsson) megfelelő üzletágait. Ezen integrált megoldások a kis és nagyvállalatok igényeit egyaránt kielégíti, figyelembe veszi. Illeszkednek az egy fővonalas kisvállalkozás igényeihez ugyanúgy, mint a több telephelyes nagyvállalati követelményrendszerekhez. A Mitel elkötelezett az ügyfeleknél működő eszközök továbbfejlesztésében és támogatásában oly módon, hogy a korábbi befektetéseket a vállalatok optimálisan tovább tudják használni, ugyanakkor megfeleljenek a legújabb műszaki követelményeknek, ügyféligényeknek. A hálózatok korszerűsítését a nyílt szabványú VoIP termékek és rendszerek, mobil megoldások és fejlett kommunikációs alkalmazások bevezetésével végzi.


Mitel A400 alközpont család

A Mitel mérnökei a több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött összegyűjtötték a különböző termékeik és megoldásaik legjavát. Mindezekből kiszedték azokat, melyek az Ügyfelek visszaigazolása alapján is kitűnően működik és "összegyúrták" egy termékbe.
Az
Mitel A400 tagjai akár 600 felhasználót is ki tudnak szolgálni egy rendszeren belül. A jövőbe mutató SIP technológiát használják és elsősorban a "zöldmezős" beruházásokhoz és a fejlődni akaró felhasználóknak ajánlják.

A rendszerről az alábbi linken elérhető egy angol nyelvű tájékoztató:
Mitel A400


Egy másik újdonság a
Mitel kínálatában a BluStar konferencia telefon, hogy ne kelljen annyit utazni feleslegesen egy-egy megbeszélésért.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz