Hálózat felügyelet - ART TeleCom - A kapcsolatteremtő

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hálózat felügyelet

Megoldásaink

Hálózat felügyelet

Növeld a céged hatékonyságát, védd az adataidat!

A legkellemetlenebb dolog lehet egy cég számára, ha bizalmas vagy a cég működését meghatározó információk kerülnek ki egy irodából az Internet kapcsolatnak köszönhetően. Tudod ellenőrizni az információ-áramlást!

A Decision E-Detective rendszere a cégvezetés számára nyújt hatékony segítséget, hiszen használatával ellenőrizhetővé válik a hálózati adatforgalom, az alkalmazottak tevékenysége (vagyis, mivel töltik a munkaidejüket a PC előtt ülve). Az E-Detective a legjobb megoldás arra, hogy a vállalatodat megkímélje a kiáramló bizalmas információk okozta veszteségektől, és attól, hogy a céged veszítsen termelékenységéből, hatékonyságából.

Az E-Detective összegyűjti az e-maileket, a különböző chat programokkal (pl. MSN, Skype) küldött és fogadott üzeneteket, a böngészővel megnyitott oldalakat (Google, YouTube, stb.), vagy akár az FTP-n és Telnet segítségével elért oldalakat, azaz minden olyan információt, ami az Internethez kapcsolódik.

Mindegy, hogy kezdő vagy profi szakember vagy, az E-Detective könnyű kezelhetőségének köszönhetően egyszerűen használhatod és elemezheted a helyi hálózatodon zajló folyamatokat.

Monitorozási lehetőségek

1. E-mail
Megfigyeli és rögzíti az e-mail minden fontos elemét, mint a feladó és címzett e-mail címét, azoknak a címét, akik másolatot illetve titkos másolatot kaptak, a csatolt fájlokat és a levél tartalmát is.

2. Chat programok
Megfigyeli és rögzíti az elküldött és fogadott üzeneteket, a csatolt fájlokat, ezen kívül rögzíti a felhasználó csatlakozásának idejét, felhasználónevét és IP-címét.

3. Web böngészők
Az E-Detective rögzíti a megnyitott oldalak címét, tartalmát és az oldal megnyitásának idejét.

4. FTP
Az E-Detective rögzíti a feltöltési és letöltési folyamatokat, beleértve a felhasználó azonosítóját, jelszavát és a szerver IP-címét.

5. Telnet
Az E-Detective rögzíti azokat a folyamatokat is, amelyeket Telnet segítségével valósítottunk meg. Lehetőséget nyújt "playback" funkcióra is, melynek segítségével az adminisztrátor könnyedén megtekintheti a felhasználó által végzett folyamatokat.

Ne ragadj le kizárólag az adatok megfigyelésénél! Az E-Detective a hálózaton folyó hang-kommunikációt (pl. VoIP) is rögzíteni tudja!

Termékek jellemzői a felhasználók számától függően

10-49 felhasználó
10-49 felhasználóból álló hálózat megfigyelésére alkalmas, 80 GB-os winchestert tartalmaz az adatok tárolására, külső háttértár támogatása.

50-200 felhasználó
50-200 felhasználóból álló hálózat megfigyelésére alkalmas, 160 GB-os winchestert tartalmaz az adatok tárolására, külső háttértár támogatása, CD/DVD íróval ellátva.

201-999 felhasználó
201-999 felhasználóból álló hálózat megfigyelésére alkalmas, 120-300 GB-os winchestert tartalmaz az adatok tárolására, külső háttértár támogatása, CD/DVD íróval ellátva.

1000- felhasználó
Több, mint 1000 felhasználóból álló hálózat megfigyelésére alkalmas, 120-300 GB-os winchestert tartalmaz az adatok tárolására, külső háttértár támogatása, CD/DVD íróval ellátva.

Bővebb információ a termékkel kapcsolatban (PDF, angol nyelvű)
: E-Detective

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz