Avaya - ART TeleCom - A kapcsolatteremtő

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Avaya

Kiemelt gyártóink

Avaya

Az Avaya Inc. világszerte több mint egymillió vállalkozás számára tervez, épít és vezérel kommunikációs hálózatokat. A nagyvállalatoktól a kisvállalkozásokig terjedő ügyfélkörével az Avaya a biztonságos és megbízható IP-alapú rendszerek, kommunikációs szoftveralkalmazások, és szolgáltatások terén világviszonylatban vezető termékszállítónak számít. A hang- és adatkommunikációt, valamint az üzleti alkalmazásokat érintő konvergencia folyamatának irányítójaként - és teljes körű globális szolgáltatásokat biztosító megkülönböztetett társaságként - az Avaya segíti ügyfeleit a meglévő és új hálózatok előnyeinek kihasználásában, a kimagasló üzleti eredmények elérésében.

Avaya IP Office IP500 V2 kommunikációs rendszer

  • A növekedésben lévő, illetve növekedni kívánó kis és közepes irodák számára. Akár 384 felhasználó támogatására képes (analóg, digitális és IP kombináltan).

  • Az IP Office 500 a vállalkozások számára a 8 PRI-re és 12 bővítőmodulra történő bővítést tesz lehetővé – 384 felhasználó és 320 fővonal összkapacitást biztosítva.

  • Az Essential Edition beépített hangpostával és automata kezelővel, a Preferred Edition professzionális hangpostával, míg az Advanced Edition teljes Call Center megoldással bővíti az alapszolgáltatásokat.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz